General

Èxit de la campanya d’ASPACE “Un selfie per la paràlisi cerebral”

Les xarxes socials van tenir el passat dimecres 7 d’octubre un paper destacat en el suport del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Si a finals de la setmana anterior la Confederació ASPACE llençava la campanya “Un selfie per la paràlisi cerebral”, dimecres l’etiqueta #DMPC va estar ben present tant a Twitter com a Facebook. Personalitats d’arreu del territori, usuaris i professionals d’entitats de paràlisi cerebral van penjar a les xarxes socials centenars de fotografies acompanyades d’aquest hashtag.

L’objectiu de la campanya era visibilitzar el col·lectiu de persones que tenen paràlisi cerebral i conscienciar la població, tot avançant cap a una normalització de la seva forma de vida. Al mateix temps, s’oferia la possibilitat d’entrar en el sorteig d’un cap de setmana en un hotel prop de Segovia. El guanyador serà triat pels propis usuaris de les xarxes socials i es farà públic la setmana que ve.

Al llarg del dimecres, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, ASPACE va promoure en les seves entitats un videofòrum amb el curtmetratge “Mi PC (no es un ordenador)”, que té participació d’AREMI Lleida i va resultar guanyador d’ASPACEFilms, així com amb la resta de clips finalistes del concurs.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.