General

Aremi estrenarà l’obra “El sol surt per a tothom” a la Llotja de Lleida

aremiteatreEl proper diumenge 23 d’octubre l’Associació Aremi estranarà l’obra “El sol surt per tothom” a la Llotja de Lleida. Es tracta d’un espectacle de teatre inclusiu, en què participaran nois i noies amb paràlisi cerebral de l’entitat lleidatana i intèrprets que no tenen discapacitat. El projecte compta amb la col·laboració de l’actor i director Ricard Borràs, que ha participat en tot el procés d’elaboració de l’obra.

Des d’Aremi conviden a assistir a un espectacle que defineixen com a intimista i apassionat, en què la paràlisi cerebral es converteix en el fil conductor d’una obra innovadora, arriscada i sorprenent. Els recursos escènics acompanyen les persones amb paràlisi cerebral que manifesten sensacions, experiències i inquietuds, i que es converteixen en actors de la seva pròpia vida.

L’obra permetra visibilitzar i sensibilitzar sobre el món interior i les experiències vitals de les persones amb paràlisi cerebral. Defugint el victimisme, presentaran al públic reflexions amb gran dosi de sensibilitat i d’humor àcid que no deixaran indiferent a ningú.

Pots comprar la teva entrada a AREMI (973 264 644), a les taquilles del Teatre La Llotja o bé per Internet a teatredelallotja.cat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.