General

Nexe organitza sessions per a famílies amb fills amb discapacitat menors de 3 anys

L’Espai Nadó de Nexe Fundació es torna a posar en marxa a partir del proper dimecres 25 de gener. L’Àrea de Suport a les Famílies de l’entitat arrenca un conjunt de 10 sessions per a pares i mares amb infants amb discapacitat menors de tres anys. Es tracta d’un espai on resoldre dubtes sobre el desenvolupament de l’infant i els aspectes relacionats amb la seva criança i la seva educació.

Nexe Infants.jpg

L’Espai Nadó tindrà lloc entre el 25 de gener i el 29 de març, cada dimecres de 16:30h a 18:30h. El preu és de 60 euros. Per a inscriure-us-hi podeu omplir el formulari de Nexe Fundació. Si voleu més informació podeu adreçar-vos a Nexe Fundació per telèfon (93.284.64.23 – Marta Pinya) o bé escrivint un correu electrònic a  angelsponce@nexefundacio.org.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.