General

L’Associació Esclat acull la tercera reunió del projecte “Talento Aspace” que coordina la FEPCCAT

La residència Esclat Marina, de l’Associació Esclat, va ser la seu de la tercera reunió del projecte “Talento ASPACE”, de Confederación Aspace, que a Catalunya coordina la FEPCCAT. Un grup de 9 professionals procedents de l’Associació Aremi, APPC Tarragona, Prodis Terrassa, Fundació Maresme, Nexe Fundació i la mateixa Associació Esclat van trobar-se a les instal·lacions de l’entitat barcelonina per treballar entorn dels sistemes alternatius i augmentatius de comunicació (SAAC).

 

La jornada va transcórrer seguint l’esquema de les dues sessions anteriors, celebrades a Aspace Balears i Nexe Fundació. En primer lloc es va dur a terme una visita per les instal·lacions d’Esclat Marina. A continuació, va tenir lloc la reunió técnica, en què es van abordar les formes d’avaluar dels recursos alternatius i augmentatius i la seva adaptación als usuaris. Les professionals participants van coincidir en la dificultat per definir unes formes objectivables de valoració, però van teixir un debat molt enriquidor, del que es poden estreure reflexions interessants.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.