Notícies

Més de 150 persones participen en el flashmob solidari per la Paràlisi Cerebral

_DSC3552La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma van organitzar ahir al matí un flashmob solidari davant dels Jardins del Palau de Pedralbes (Barcelona) en el qual hi van participar més de 150 persones. Aquesta iniciativa se celebra amb motiu de la 7ª edició de la cursa solidària “En marxa per la Paràlisi Cerebral”, que tindrà lloc el proper 1 d’octubre.

Com a novetat d’enguany, el flashmob va comptar amb la participació de la model, actriu i presentadora Mireia Canalda, que va ballar al ritme de la cançó “Jo sóc com tu”, de Canteca de Macao i cedida per la Fundació el Maresme, juntament amb usuaris i professionals de diferents entitats de FEPCCAT.

Com cada any, la cursa solidària compta amb ambaixadors de luxe que donen suport a la iniciativa. El 2016 va ser Quim Masferrer, i el 2015, José Corbacho. Aquest any són els actors de Merlí, la sèrie d’èxit de TV3, els que acompanyen els quatre joves protagonistes del cartell que formen part de les entitats membre de FEPCCAT: Marta Platero, Jordi Freisó, Edu Legido i Sara Gómez.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la cursa, a triar entre dos recorreguts: un de 5 km (4.500m) i un altre d’1 km (1.350m).

_DSC3516

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.