Notícies

La cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” tindrà lloc el proper 5 de novembre

fbEnMarxaNov2017

La FEPCCAT i IPSEN Pharma, en contacte amb el Districte de Les Corts de Barcelona, han fixat una nova data per a la celebració de la seva 7a cursa solidària. En aquesta ocasió, i després de l’ajornament, l’activitat “En marxa per la paràlisi cerebral” tindrà lloc el proper diumenge 5 de novembre.

L’esdeveniment tornarà a ocupar l’Avinguda Sant Ramon Nonat del Districte de Les Corts durant un matí per a visibilitzar el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. La cursa, que ja és reconeguda com a esdeveniment solidari de referència de la ciutat de Barcelona, compta amb 2.300 persones inscrites.

Sota el paradigma de la participació en igualtat d’oportunitats i la no discriminació, la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” és un homenatge a totes les persones que conviuen, en el seu dia a dia, amb aquestes discapacitats, així com a les famílies i entitats que vetllen per al seu benestar i la seva qualitat de vida.

IPSENFEPCCAT

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.