Notícies

Les entitats catalanes participen en la elaboració de la guia per a l’autodeterminació de la infància

La Confederación ASPACE va publicar, a mitjans de gener, la guia “Ciudadanía Activa ASPACE Infancia y adolescencia”, un model pensat i elaborat per fomentar l’autodeterminació de la infancia i l’adolescencia de persones amb paràlisi cerebral.

El document va ser elaborat durant el 2017 per un grup de treball amb col·laboració d’entitats membres de la FEPCCAT. L’educadora social Laia Bardes, de Nexe Fundació, va contribuir directament a les sessions de reflexió i elaboració del material.

Portada Guia Confe ASPACE - Infancia i AdolescenciaD’altra banda, també hi va haver nombroses entitats que van aportar bones pràctiques i experiències per a potenciar l’autonomia d’infants i adolescents. L’Associació Esclat de Barcelona i l’Aremi, de Lleida, es compten entre aquestes.

La guia va dirigida a professionals que treballin amb nens, nenes i joves que tinguin paràlisi cerebral i discapacitats amb grans necessitats de suport. També se’n poden servir les seves famílies, com a document de referència.

Seguiu l’enllaç per descarregar “Ciudadanía Activa ASPACE Infancia y adolescencia”

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.