Notícies

Click Factory Fest retorna amb una desena de fires de playmobil carregades de solidaritat

Una fira cada mes durant tot l’any 2018, aquest és l’objectiu que Click Factory Fest s’ha marcat al calendari. Els organitzadors de fires lúdiques i de col·leccionisme de Playmobil, es mouran per tot el territori català amb les seves populars figuretes.

El proper cap de setmana, els dies 3 i 4 de febrer, els clicks de playmobil obriran l’any a Barcelona, a les Cotxeres de Sants. Es tracta del tercer saló de col·lecionisme que organitzen a la ciutat, on l’any passat van reunir 4.000 visitants.    26196321_2018159971760976_9015674610496965516_n

Com ja és tradició, les fires combinaran grans diorames amb activitats per als infants i les seves famílies. Els organitzadors destinaran una part dels diners recaptats amb la venda d’entrades a la FEPCCAT.

Després de Barcelona, les properes fires seran a Mataró i Vilafranca del Penedès. A mesura que s’apropin, des de la FEPCCAT avisarem de la resta d’activitats de Click Factory Fest solidàries amb el nostre col·lectiu i en què participin les entitats.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.