Notícies

Les entitats de FEPCCAT celebren una nova trobada dins el projecte Talento ASPACE

El passat dijous, 17 de maig, fins a 9 professionals de les entitats de FEPCCAT es van reunir a la Casa del Mar per dur a terme una nova sessió de treball dins el projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, i que a Catalunya coordina la federació.

Durant la trobada, es van crear dos grups petits per abordar dos objectius paral·lels i complementaris. D’una banda, es va posar el focus en l’avaluació de la comunicació i en traslladar els resultats de forma còmoda i comprensible. Tant l’entitat com la família han de poder entendre l’estat de la comunicació i els seus progressos.

De l’altra, es va apuntar a la programació d’activitats per a persones adultes. Es van voler identificar espais i activitats del dia a dia en què es pugui promoure un entrenament de la comunicació.

CasaMar 170518_4

Aquesta era la vuitena reunió del grup aquest curs. Hi van prendre part professionals de l’Associació Aremi, l’APPC Tarragona, l’Associació Esclat, la Fundació ASPACE Catalunya, la Institució Balmes, la Fundació El Maresme, Nexe Fundació i Prodis.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.