Notícies

L’Assemblea General de la FEPCCAT reelegeix a Mª Mercè Batlle com a presidenta

L’Assemblea General de la FEPCCAT es va reunir, ahir, a la seu de la Fundació ASPACE Catalunya. Els representants de les 13 entitats membres van aprovar, primer, la gestió de l’exercici 2017, a partir de la memòria d’activitats i la memòria econòmica.

IMG_5753En la segona part de la sessió, l’Assemblea va procedir a la elecció de presidenta, i de la nova Junta Directiva. Mª Mercè Batlle, presidenta des de 2015, va ser reelegida per unanimitat. La nova configuració de l’òrgan executiu de la Federació és la següent:

 

Presidenta:
Mª Mercè Batlle Amorós (Associació AREMI, Lleida)

Vicepresident:
Carles Sanrama i Sánchez (Fund. ASPACE Catalunya, Barcelona)

Tresorer:
Mª Carme Sureda Bosch (APRODISCA, Montblanc)

Secretari:

Antonio González García (Institució BALMES, Sant Boi de Llobregat)

Vocal:
Montserrat Roca Conejo (Fundació L’ESPIGA, Vilafranca del Penedès)

Vocal:
Jordi Gonzàlez Barrufet (Associació ESCLAT, Barcelona)

Vocal:
Rosa Maria Rizo Solanes (APPC, Tarragona)

Vocal:
Ana Isabel Marín González (Nexe Fundació Privada, Barcelona)

El mandat de quatre anys que s’inicia amb aquestes eleccions ha de servir, d’acord amb el programa de Mª Mercè Batlle, per donar continuïtat a la tasca realitzada els darrers anys, així com també per seguir potenciant la FEPCCAT, donar suport a les entitats i assolir el reconeixement de l’especificitat de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

IMG_5755.JPG

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.