Notícies

La FEPCCAT participarà dilluns a la Segona Jornada de Biblioteques Inclusives

El proper dilluns 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú la Segona Jornada de Biblioteques Inclusives. L’activitat s’emmarca en els objectius de la Direcció General de Cooperació Cultural per tal de sensibilitzar i difondre la necessitat de treballar a favor de la inclusió social, i està organitzada conjuntament amb l’Associació Lectura Fàcil. 

La FEPCCAT, com a organització representativa del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, participarà a la taula rodona “Com fer accessibles les biblioteques als diferents col·lectius” juntament amb altres entitats i federacions del món de la discapacitat. Moderarà la taula Meritxell Almirall, psicòloga i coordinadora del grup
de Formació del projecte Biblioteques inclusives. 

Les jornades compten amb un programa complet que, entre d’altres, farà èmfasi en pautes per aconseguir bibliteques més accessibles, promourà el diàleg entre biblioteques i col·lectius de persones amb discapacitat, així com també permetrà conèixer un seguit de  bones pràctiques internacionals en el camp de les biblioteques inclusives. 

 

 

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.