Notícies

El Grup de Comunicació del projecte Talento ASPACE enceta l’any amb una reunió per fixar les bases del seu treball

Fins a deu logopedes i psicopedagogues de nou entitats diferents es van reunir dimecres en la primera reunió del Grup de Comunicació del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, pel 2019.

Les professionals, provinents de l’Associació Aremi, la Institució Balmes, la Fundació El Maresme, la Fundació l’Espiga, l’Associació Esclat, Nexe Fundació, Fundació ASPACE Catalunya, ASPACE Coruña i Prodis, i sota la coordinació de FEPCCAT, van fixar els objectius de treball que havien començat a definir anteriorment i van ratificar el calendari.

 

En el que és el tercer any de treball, el grup de comunicació realitzarà un estudi entorn de les eines d’avaluació de les competències comunicatives en persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars que requereixen d’un suport intens en la comunicació. Es vol comprovar com ajuden a objectivar el procés, així com també com faciliten la presa de decisions de l’equip professional.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.