Notícies

La FEPCCAT coordina la primera reunió del grup d’Alimentació i Deglució dins el projecte Talento ASPACE

La primera trobada del grup d’Alimentació i Deglució del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, i que a Catalunya coordina la FEPCCAT, va tenir lloc el passat dimecres 23 de gener.

En una reunió a la Casa del Mar, les professionals que formen part del grup, que són logopedes de la Fundació ASPACE Catalunya, APPC de Tarragona, Institució Balmes, Fundació l’Espiga i Fundació Prodis, van resseguir les seves expectatives i necessitats, per acordar un pla de treball conjunt.

Durant el 2019, el grup durà a terme fins a 6 reunions en les diferents entitats. D’aquesta manera, les integrants podran conèixer la realitat de cada un dels centres, i intercanviar experiències del seu dia a dia.

Imatge de la reunió. Les professionals parlen sobre els objectius que han d'abordar

Les participants esperen generar un coneixement compartit que faciliti la seva feina i millori la consciència entorn de l’alimentació i la deglució de les persones amb paràlisi cerebral i grans necessitats de suport.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.