Notícies

La FEPCCAT reparteix una nova dotació de 7.000 mascaretes quirúrgiques provinents del Ministeri de Sanitat

La FEPCCAT va repartir, entre finals de la setmana passada i principis d’aquesta, 7.000 mascaretes quirúrgiques entre les seves entitats membres. Aquestes mascaretes són provinents del Ministeri de Sanitat i han arribat a Catalunya a través del CERMI i el Cocarmi, per a ser distribuïdes entre el moviment associatiu de la discapacitat.

Aquesta dotació d’EPIs se sumen a un primer enviament de 7.000 mascaretes que la FEPCCAT ja havia rebut durant el mes de maig, davant l’inici del procés de desescalada. En total, s’han distribuït aproximadament 14.000 mascaretes entre les entitats, per a la protecció dels equips professionals i de les persones usuàries.

Juntament amb les mascaretes quirúrgiques, la FEPCCAT va repartir també un lot de mascaretes reutilitzables.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.