Notícies

La FEPCCAT crea tres grups de treball per preparar el curs vinent i analitzar mesures contra la COVID-19

La FEPCCAT ha iniciat recentment tres grups de treball centrats en els serveis residencials, els centres d’atenció diürna i els centres d’educació especial per avaluar l’impacte de la COVID19 i preparar el curs vinent. Entre els dies 1 i 6 de juliol, l’equip de la FEPCCAT es va reunir amb les entitats membres per posar en comú propostes que garanteixin la qualitat en l’atenció d’infants, joves i persones adultes amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Sota el nom #PuntdeTrobada, aquests espais volen servir com a espai de reunió i punt de partida per crear xarxa entre les entitats així com també per compartir-hi bones pràctiques i aprenentatges d’interès general. Els grups de treball s’han tornat a citar pel setembre per continuar amb l’anàlisi de la situació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.