Notícies

La FEPCCAT commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat juntament amb les entitats de Ponent

La FEPCCAT ha sumat esforços, de nou, amb les entitats de Ponent en la commemoració, aquest divendres 3 de desembre, del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Ho ha fet en la campanya #sumemmans, que ha constat de vídeos en què les persones amb discapacitat i el seu entorn feien sentir la seva veu i les seves reclamacions, així com també d’una acció al carrer, l’elaboració d’un mural obert a tota la ciutadania.

El testimoni entorn de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat el van donar l’Elisenda i la Raquel, les mares de l’Adela i la Bruna, que tenen 28 i 8 anys. Ambdues formen part de l’Associació AREMI de Lleida. L’Elisenda explica com de complicat és poder conciliar amb tota la família, quan un dels fills requereix de l’atenció dels pares i professionals les 24h del dia. Per això demana que es reconegui l’especificitat de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat, i es contemplin més ajudes a les famílies i més programes de respir i d’atenció domiciliària. La Raquel anima a les famílies a treballar per la inclusió, participació i benestar dels fills i filles amb discapacitat perquè puguin tenir una vida plena i feliç. 


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.