• On som

Entrevista a Àlex Vives, protagonista del cartell de la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

L’Àlex Vives és un veterà de la cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”. L’any 2014 ja va ser el protagonista del cartell, juntament amb altres amics seus de la Fundació Aspace Catalunya i dos dels seus cosins. Ara, 8 anys després, ens fa molta il·lusió que hagi acceptat la proposta de repetir com a protagonista del cartell d’aquesta desena edició per simbolitzar el compromís de tantes persones des de fa molts anys amb aquesta cursa tan especial.

En aquesta entrevista volem conèixer una mica millor a l’Àlex Vives, un amant de l’esport i la música, que té moltes ganes de tornar a guanyar la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”.

El 9 d’octubre la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” celebrarà la seva desena edició, des de quan participes a la Cursa?

Doncs fa deu anys, vaig començar que tenia 12 anys i ara en tinc 22.

Aquests últims dos anys, la Cursa no s’ha pogut celebrar en el seu format habitual a causa de la pandèmia, de què és el què tens més ganes de la Cursa?

De guanyar-la, després de dos anys, la vull tornar a guanyar. Ho faré, ja ho veuràs!

Com et prepares per la Cursa d’aquest any?

Estic entrenant i miro el vídeos de les curses de l’any anterior. També estic preparant la gent que em portarà la cadira aquest any!

Sabem que t’agrada molt fer esport, quin és el teu esport preferit?

Nedo molt, tant a la platja com a la piscina. També vaig amb bicicleta i munto a cavall.

I, a banda de l’esport, quines altres aficions tens?

Un dels meus hobbies és jugar a bales! També m’encanta la música, toco la flauta i participo d’una banda a on anem a cercaviles per diferents pobles. Per últim, també m’agrada molt anar a restaurants.

Finalment, ens agradaria que definissis la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” en poques paraules.

El millor que es pot fer! El dia 9 d’octubre tothom a la Cursa! Que vagin ràpid o es quedaran sense dorsal.

Les inscripcions i tota la informació sobre la cursa es poden trobar a la pàgina web http://www.cursaenmarxapc.org

A l’esquerra, el cartell de l’any 2014 a on apareix l’Àlex Vives per primera vegada (al mig sobre l’esquena d’un gran amic seu). A la dreta, al cartell d’aquest any 2022.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.