• On som

Els grups del projecte Talento ASPACE que coordina la FEPCCAT participen a les Jornades tècniques de Talento ASPACE a Madrid

El projecte Talento ASPACE va cloure el passat dijous 17 i divendres 18 d’octubre amb les Jornades tècniques del projecte Talento ASPACE, en què es van reunir professionals de tots els grups i àrees de treball per compartir els avenços realitzats durant el curs. Els grups que coordina la FEPCCAT van tenir-hi també representació, i van exposar a la resta de companys i companyes la feina que s’havia dut a terme durant el 2019.

Per part del grup en Sistemes de Comunicació i Autonomia Personal, que va ser el primer en presentar la feina feta, es va traslladar a la resta de participants l’estudi que s’ha fet amb la Matriu de Comunicació i els Hitos para la Comunicación en relació a l’avaluació de les competències comunicatives i les conclusions extretes. El retorn va ser molt positiu.

El mateix dia van exposar el grup de Tractaments i Teràpies. Aquest grup, de nova creació, s’ha centrat principalment en definir tasques i perfils de personal d’infermeria i fisioteràpia, i a treballar per aconseguir que la mirada en salut sigui transversal a tot l’equip, per tal de facilitar les intervencions en cas d’urgència o necessitats de salut de les persones usuàries.

El divendres 18 va exposar el grup d’Alimentació i Deglució, que ha treballat en diversos fronts. El primer i principal, definir un pla d’alimentació a nivell d’entitat que reflecteixi tots els actors que poden contribuir a una correcta alimentació, des de la recollida d’informació fins a la ingesta dins el menjador, gràcies a les pautes i consells.

Juntament a les exposicions dels grups de treball, Confederación ASPACE també va preveure espais de treball compartit en què els professionals dels diferents grups van poder compartir impressions i reptes de futur, que han d’afavorir nous objectius per la convocatòria del projecte Talento ASPACE de l’any vinent.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *