Uncategorized

Els grups del projecte Talento ASPACE que coordina la FEPCCAT participen a les Jornades tècniques de Talento ASPACE a Madrid

El projecte Talento ASPACE va cloure el passat dijous 17 i divendres 18 d’octubre amb les Jornades tècniques del projecte Talento ASPACE, en què es van reunir professionals de tots els grups i àrees de treball per compartir els avenços realitzats durant el curs. Els grups que coordina la FEPCCAT van tenir-hi també representació, i van exposar a la resta de companys i companyes la feina que s’havia dut a terme durant el 2019.

Per part del grup en Sistemes de Comunicació i Autonomia Personal, que va ser el primer en presentar la feina feta, es va traslladar a la resta de participants l’estudi que s’ha fet amb la Matriu de Comunicació i els Hitos para la Comunicación en relació a l’avaluació de les competències comunicatives i les conclusions extretes. El retorn va ser molt positiu.

El mateix dia van exposar el grup de Tractaments i Teràpies. Aquest grup, de nova creació, s’ha centrat principalment en definir tasques i perfils de personal d’infermeria i fisioteràpia, i a treballar per aconseguir que la mirada en salut sigui transversal a tot l’equip, per tal de facilitar les intervencions en cas d’urgència o necessitats de salut de les persones usuàries.

El divendres 18 va exposar el grup d’Alimentació i Deglució, que ha treballat en diversos fronts. El primer i principal, definir un pla d’alimentació a nivell d’entitat que reflecteixi tots els actors que poden contribuir a una correcta alimentació, des de la recollida d’informació fins a la ingesta dins el menjador, gràcies a les pautes i consells.

Juntament a les exposicions dels grups de treball, Confederación ASPACE també va preveure espais de treball compartit en què els professionals dels diferents grups van poder compartir impressions i reptes de futur, que han d’afavorir nous objectius per la convocatòria del projecte Talento ASPACE de l’any vinent.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.