Uncategorized

La seu de la FEPCCAT acollirà demà la presentació a la província de Lleida del Baròmetre del Tercer Sector 2019

La Taula del Tercer Sector presentarà demà el Baròmetre 2019 a Lleida, a la seu de la FEPCCAT. Tal com expliquen des de la mateixa Taula del Tercer Sector, aquest any l’estudi aprofundeix en la relació entre el tercer sector social i el món local en l’àmbit territorial. Així doncs, i per primera vegada, es podrà gaudir d’un informe personalitzat que detallarà el rol i pes del tercer sector a terres de Ponent i el conjunt de la província de Lleida.

Entre altres dades, el document recull qüestions com la distribució de la despesa dels ens locals (ajuntaments, diputacions i consells comarcals) en l’àmbit social, aspectes demogràfics i socioeconòmics que són clau en aquesta relació i la implementació i activitat del Tercer Sector Social a cada territori.

Per confirmar l’assistència heu d’enviar un correu electrònic a barometre@tercersector.cat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.