Uncategorized

Carta d’agraïment – 11a Cursa En Marxa per la Paràlisi Cerebral: Moltes gràcies per fer-ho possible

La 11a Edició de la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” celebrada ahir va ser tot un èxit, més de 2.500 corredors i 100 voluntaris van desbordar els carrers del Districte de Les Corts!

Avui és dia d’agraïments a tothom qui ho va fer possible! Ens els propers dies, penjarem la galeria sencera d’imatges de la cursa.

En primer lloc, moltes gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, especialment, al Districte de Les Corts i a tots els tècnics del Districte, sense els quals seria impossible aquesta cursa. L’arrelament de la Cursa a la Festa Major del Districte fa que puguem parlar d’una cursa 100% inclusiva!

Un agraïment molt especial a la Fundació Barça que han decidit tornar a ser els col·laboradors principals: encarregar-se de la samarretes, deixar-nos un espai on poder repartir dorsals i samarretes, ajudar-nos en tasques de difusió i fer tot allò que fes falta. Gràcies pel vostre compromís amb una societat més inclusiva!

Moltes gràcies també als nostres protagonistes del cartell. L’Alex Roca, el millor ambaixador que hauríem pogut tenir, que és un exemple de tots els valors que volem transmetre amb la cursa: igualtat, inclusió, superació, visibilització, compromís… I als germans Otero Arús, que fa molts anys que participen a la cursa, i que representen la naturalesa inclusiva, familiar i festiva de l’activitat.

Mil gràcies també a les institucions públiques que ens donen suport. A banda de l’Ajuntament de Barcelona anteriorment mencionat, també el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i, moltes gràcies als representants d’aquestes institucions que van ser presents ahir a la Cursa. Molt especialment, gràcies al Conseller Carles Campuzano, que ja va ser fa un any a la cursa en el seu últim acte com a Director de DINCAT i, un any després, ha volgut tornar com a conseller.

Gràcies, a totes aquelles empreses que van col·laborar  amb la cursa i van fer que tots els participants tornessin a casa ben contents. Gràcies a ARC Soluciones, per tornar a donar suport a la cursa i patrocinar-nos els dorsals; a Mars, per aportar els seus productes de xocolata; a Coca-cola, per ajudar-nos a recuperar energia amb una donació d’Aquarius; a Desguaces Abelló, per mostrar el seu compromís amb la inclusió del col·lectiu que representem i col·laborar per la partida dels dorsals; a Supermercats Plusfresc, que van aportar barretes energètiques; al Diari ARA, pel compromís amb el periodisme que transforma a la societat; a Grup Bon preu – Esclat, que van cobrir les aigües; a Ilunion Hotels, per acollir a l’equip de la FEPCCAT amb tanta generositat, a bonÀrea, per l’aportació de sucs per tots els infants i adults amb discapacitat, a Alemany 1879, per la donació d’uns magnífics lots que vam poder sortejar per als participants, al Club Esportiu Laietà, per cedir-nos unes places d’aparcament.

Gràcies també a la Guàrdia Urbana, que cada any col·labora amb la Cursa. Moltes gràcies als voluntaris, que des de la 7 del matí, van ser a l’Avinguda Sant Ramon Nonat fent tasques de muntatge i desmuntage o distribució de samarretes. Aquí hem de fer menció especial als Voluntaris de La Caixa i el seu responsable, el Sr. Josep Prats, que son imprescindibles pel correcte funcionament de la Cursa. És igualment cabdal el rol del Club d’Atletisme Nou Barris (CANB), amb la seva inestimable feina pel que fa a l’organització tècnica de l’esdeveniment.

Moltes gràcies a totes les federacions de segon i tercer nivell amigues que ens han ajudat amb la difusió de la Cursa: la Taula del Tercer Sector, La Confederació, el COCARMI, la Confederación ASPACE, Dincat i la Federació ECOM.

Moltes gràcies a la Laura Grau que es va estrenar com a speaker, va animar-nos molt a totes i a tots i ho va posar tot molt fàcil a l’organització. Moltes gràcies a Nova Harriet que, com cada any, se n’han encarregat del disseny del Cartell.

Un agraïment molt especial al grup de batucada Tabalers de la Bota per animar la festa i recordar-nos que el més important d’aquesta Cursa és que totes i tots és que ens ho passem molt bé.

Gràcies a totes les entitats membres de FEPCCAT, que sou els qui doneu sentit a aquest projecte. Sense vosaltres, res d’això seria possible!

I per últim, el més important, MOLTES GRÀCIES a les més de 2.600 persones (2.500 participants i 100 voluntaris) que van demostrar que seguim “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”.  Moltes gràcies per contribuir, amb la vostra solidaritat, a una societat més justa, equitativa i inclusiva.

L’any que ve hi tornarem per fer la dotzena edició amb la mateixa energia que sempre. Moltes gràcies a totes i a tots, de tot cor!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.