Notícies

La infermeria i la fisioteràpia seran els eixos temàtics del tercer grup de la FEPCCAT dins el projecte Talento ASPACE

La FEPCCAT va coordinar ahir al matí, a la Casa del Mar, la primera reunió del grup de treball sobre Tractaments i Teràpies dins el projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE. Integrat per infermeres i fisioterapeutes de l’APPC Tarragona, l’Associació Aremi, Nexe Fundació, Fundació Prodis i Astrapace, aquest és el tercer grup que coordinarà la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral.

En línies generals, el grup se centrarà en l’encaix entre els dos perfils professionals en l’atenció al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars amb grans necessitats de suport.

La primera trobada va servir per posar sobre la taula les necessitats i expectatives de les professionals, i començar a definir un cronograma d’activitats. Al llarg del 2019, es duran a terme sis encontres per conèixer les entitats, compartir metodologia i crear una xarxa de comunicació i coneixement entre les professionals.

En la propera reunió, al mes de març, es tancarà el pla de treball. Les professionals participants van acordar que començarien compartint i analitzant el treball intern dins les pròpies entitats.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.