General

La Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès ja disposa del conte “Jo també vull ser artista!”

presentacióvilafrancaL’associació Espiga, amb el suport de FEPCCAT i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, va presentar el passat dilluns 18 d’abril el conte accessible a tota la infància “Jo també vull ser artista” a la biblioteca del municipi. Montse Medialdea, usuària de l’ESPIGA i tercera classificada al concurs de contes de FEPCCAT, va ser l’encarregada de llegir “Jo també vull ser artista” als infants i al públic assistent, ja que l’autora del text no va poder participar en l’acte. Mig centenar de persones va omplir la sala de la Biblioteca Torras i Bages i va descobrir el projecte, que ha de permetre assolir una integració total, en igualtat de condicions, dels infants amb paràlisi cerebral i etiologies similars. L’Ajuntament de Vilafranca, per la seva part, va mostrar el seu interès en la iniciativa i en participar, de nou, quan aparegui la segona edició del conte accessible a tota la infància. L’acte forma part de la campanya de promoció del llibre a mesura que aquest s’incorpora al catàleg de les biblioteques del país.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.