General

Recollida de samarretes i dorsals de la 6a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

pstrpedralbes2016ipse_270716Les persones inscrites a la 6a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, organitzada per FEPCCAT i IPSEN Pharma, podran passar a recollir les seves samarretes i els seus dorsals el proper divendres 30 de setembre i el dissabte 1 d’octubre pel Pedralbes Centre. La superfície comercial acollirà un espai habilitat per a la distribució dels materials de la cursa, que tindrà lloc el diumenge 2 d’octubre a l’Avinguda Sant Ramon Nonat del Districte de Les Corts.

Les inscripcions es poden fer al web de la cursa. Si aquells dies encara no s’ha arribat a les 2.200 persones apuntades, també es podran dur a terme inscripcions presencials.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.