General

L’Espai Nadó per a famílies amb fills amb discapacitat de Nexe Fundació començarà al febrer

Les sessions per a pares i mares amb infants amb discapacitat menors de tres anys que organitza Nexe Fundació no s’iniciaran, com estava previst, avui 25 de gener. L’inici de les trobades, que han de servir per resoldre dubtes sobre el desenvolupament de l’infant i els aspectes relacionats amb la seva criança i la seva educació, queda ajornat al mes de febrer, amb dates encara per confirmar.

nexe-infantsPer més informació sobre l’Espai Nadó podeu consultar el portal de Nexe Fundació (http://www.nexefundacio.org/esdeveniments/espai-nado-pares-mares-fills-discapacitat-menors-3-anys/). Encara hi ha places, per inscriure-us ompliu el formulari creat per l’entitat o feu-ho a través del telèfon 93.284.64.23 (demaneu per Marta Pinya) o bé al correu electrònic: angelsponce@nexefundacio.org.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.