General

La Fira de playmobil de Vilafranca reuneix prop de 4.000 persones durant el cap de setmana

Éxit de participació a la primera fira de playmobil organitzada per Click Factory Fest a Vilafranca del Penedès. Al llarg del cap de setmana prop de 4.000 veïns i veïnes de la localitat van desplaçar-se fins a la nau de Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca, per observar els diorames i participar de les diverses activitats familiars programades, entre elles un taller d’animació amb la tècnica de l’stop-motion.

VilafrancaClicksEls populars “clicks” van voler reflectir la tradició castellera de la ciutat, i en un dels diorames s’hi va reconstruir la plaça de la vila i un castell dels “verds”, el nom amb què popularment es coneixen els Castellers de Vilafranca, que vesteixen aquest color.

El caràcter social i solidari dels salons de playmobil de Click Factory Fest va quedar, de nou, clar a Vilafranca. Els organitzadors faran ara un donatiu a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerabral i Etiologies Similars (FEPCCAT), que a Vilafranca compta amb una entitat membre, la Fundació L’Espiga. Usuaris i professionals de l’entitat van visitar la instal·lació i van gaudir els diorames que s’hi exhibien. El Banc dels Aliments també va ser present a la Fira.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.