Notícies

L’Iñaki, protagonista del cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

Amb 8 i 10 anys respectivament, l’Iñaki i la Nerea van posar sota els focus i davant la càmera per protagonitzar, amb la Gisela, el cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. Com són? Què els agrada? Descobriu, avui, a l’Iñaki!

twEnMarxaNov2018

L’Iñaki

L’Iñaki té 8 anys i té la música com a companya vital. El seu pare, de fet, el descriu com un “viciat”, ja que n’escolta des dels primers instants de vida. Ara que ha crescut, és molt selecte amb allò que li ve de gust i allò que no li interessa.

Gaudeix amb Nino Bravo, Jarabe de Palo, Pavaroti, així com també amb la música infantil portuguesa. Per contra, apostes com AC-DC, per exemple, acostumen a desagradar-li. És ràpid expressant si la tonada val la pena o és millor canviar-la.

És un gran aficionat a l’aigua. Ja sigui freda del mar, o calenta d’un bany a casa, l’Iñaki gaudeix sempre. De la mateixa manera, quan fa equinoteràpia amb els companys de l’Associació Esclat s’ho passa d’allò més bé.

Per acabar, és un bon viatjant. És un gran observador, i des de la finestra ressegueix el paisatge i com aquest va canviant poc a poc. Quan tothom pateix amb les turbulències dels avions, ell riu i es diverteix amb les vibracions de l’aparell. Aviat provarà una bicicleta adaptada que la mateixa família ha dissenyat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.