Notícies

La FEPCCAT inicia el cicle de formació 2018 per a professionals de les seves entitats membres

La FEPCCAT ha iniciat, entre finals de la setmana passada, i la present setmana, el cicle de formació 2018 per a professionals de les seves entitats membres.

Els cursos van iniciar-se divendres amb una jornada d’estimulació musical impartida per Dàmaris Gelabert als professionals de l’APPC Tarragona reunits a La Muntanyeta. Gelabert va compartir recursos i eines per a l’estimulació d’infants amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, així com també les seves cançons.

DamarisTARRAGONA

Dàmaris Gelabert durà a terme noves formacions com la de Tarragona durant els propers mesos a professionals de les entitats de Lleida (26/10) i Barcelona (16/11).

Avui, a la Casa del Mar de Barcelona, s’ha donat el tret de sortida al curs bàsic de Basale Stimulation® que condueix Barbara Roller. Aquesta formació s’estendrà entre avui, demà i fins el dijous, i vol donar eines als professionals per a l’atenció de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats amb grans necessitats de suport.

El cicle de formacions compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i és possible gràcies a la convocatòria de subvencions amb càrrec a l’assignació
del 0,7% de l’IRPF.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.