Notícies

Els grups de treball del projecte Talento ASPACE reprenen les seves reunions per videoconferència

Les professionals que integren els grups de treball sobre Sistemes de Comunicació i sobre Alimentació i Deglució en persones amb paràlisi cerebral dins del projecte Talento ASPACE han aprofitat les darreres setmanes per tornar-se a reunir i abordar els objectius fixats per aquest any 2020.

Malgrat que l’alerta sanitària i el confinament han alterat la lògica habitual d’aquests grups, que aprofitaven les reunions de treball per visitar entitats i conèixer altres formes de treballar, les sessions virtuals han permés reprendre la feina, així com també compartir bones pràctiques sorgides els últims dos mesos.

En el cas del grup de treball sobre Sistemes de Comunicació, s’ha iniciat el procés de redacció d’un article acadèmic, que reculli els resultats i conclusions de l’estudi que van impulsar l’any passat sobre les eines per avaluar les competències comunicatives de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

El grup d’Alimentació i Deglució, per la seva banda, ha valorat seguir endavant amb la preparació d’una píldora formativa centrada en l’alimentació per sonda. Es tractarà d’un material divulgatiu que ha de facilitar el coneixement a aquelles persones que hagin de donar aliments per sonda a altres persones.

El grup de Tractaments i Teràpies es reunirà aquesta setmana per reactivar la seva activitat i prosseguir amb els seus reptes pel 2020.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.