Notícies

Els grups de treball sobre Comunicació Augmentativa i sobre Alimentació i Deglució del projecte Talento ASPACE tanquen el primer semestre amb una reunió a Barcelona

Les logopedes, mestres i psicopedagogues que integren els grups de treball sobre Alimentació i Deglució i sobre Comunicació Augmentativa en les persones amb paràlisi cerebral, van dur a terme les seves últimes reunions els passats 13 i 14 de juny a Barcelona.

En el cas del grup sobre Alimentació, les professionals es van reunir a la Fundació ASPACE Catalunya, on van poder conèixer les instal·lacions i entrar, literalment, fins a la cuina de l’entitat. D’aquesta manera, van poder compartir estratègies per atendre la disfàgia i millorar la qualitat de vida de les persones usuàries dels diferents serveis. Després de la visita inicial, les logopedes del grup van celebrar la sessió de caràcter tècnic.

Els grups de treball sobre Comunicació Augmentativa, per la seva banda, va trobar-se a la Casa del Mar, amb un objectiu més acotat, però no per això més fàcil, donar forma a les conclusions extretes de l’estudi que duen a terme sobre l’avaluació de les competències comunicatives en persones amb paràlisi cerebral.

Ambdós grups continuaran treballant i es tornaran a trobar al setembre.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.