Uncategorized

La Fundació Barça dona material de l’equip blaugrana a la FEPCCAT com a regal de Nadal pels infants i joves amb paràlisi cerebral i discapacitats similars

Les celebracions de Nadal que aquesta setmana tenen lloc a diferents entitats membres de la FEPCCAT adquiriran aquest any un to blaugrana gràcies al donatiu que la Fundació Barça ha fet a la nostra federació. Així, fins a 9 entitats amb serveis a la infància i l’adolescència han rebut contes, llibretes per a pintar i dibuixar, motxilles i bufandes, entre d’altres, que enriquiran activitats com el Pare Noel o el Tió.

Les organitzacions beneficiàries del donatiu han estat: l’Associació Aremi, l’APPC Tarragona, la Fundació ASPACE Catalunya, l’Associació Esclat, la Institució Balmes, l’Escola Guimbarda, la Fundació l’Espiga, la Fundació el Maresme i Nexe Fundació. Algunes d’elles ja han començat a repartir els obsequis.

De la mateixa manera que l’Associació Aremi de Lleida, també la Fundació El Maresme de Mataró ha compartit l’entrega de regals provinents de la Fundació Barça i la FEPCCAT.

https://www.instagram.com/p/B6NfuIfiA7w/

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.