Notícies

La FEPCCAT participarà en els actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que tindran lloc a Lleida

El proper dimarts 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat arreu del món. A Catalunya, hi ha nombroses iniciatives en marxa per visibilitzar el col·lectiu de persones amb discapacitat i sensibilitzar la societat. Des de la FEPCCAT es participarà dels actes a la ciutat de Lleida, en col·laboració amb organitzacions del territori com són la Federació ALLEM, ECOM, Down Lleida, FESalut, ONCE Lleida i Salut Mental Catalunya – Lleida.

A les 12h es durà a terme la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la seu d’ONCE Lleida. A la tarda, l’Orfeó Lleidatà acollirà un conjunt d’actuacions de dansa i teatre per part de diversos col·lectius. Entre ells, hi participarà l’Associació Aremi, amb el Flashmob “Jo soc com tu”, cançó cedida per la Fundació El Maresme. Hi haurà berenar per tots els assistents.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.