Notícies

Bones festes a tots i totes!

Des de la FEPCCAT tanquem un 2019 ple de projectes i activitats pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, i ens preparem per encetar un 2020 molt especial. Esperem que el proper any, puguem desenvolupar tot els projectes que tenim preparats i que puguem comptar amb el vostre acompanyament.

La felicitació d’aquest any recupera alguns dels missatges que el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral van compartir amb nosaltres persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars de tot Catalunya. Totes aquelles reivindicacions les tenim ben presents per seguir avançant, i per encarar un 2020 en què hem de millorar en accessibilitat, en la defensa dels drets i en la inclusió del col·lectiu, entre d’altres.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.