Uncategorized

La FEPCCAT crea un podcast per acostar la realitat i necessitats del col·lectiu en format ràdio online

La FEPCCAT ha publicat avui el primer programa del seu podcast “FEPCCAT A Prop”, sota el títol “Les residències i la COVID-19”. Aquesta proposta neix en el marc del 20è aniversari de la FEPCCAT, i havia de servir per visitar totes les entitats membres, parlar amb la seva comunitat i conèixer-ne el seu dia a dia.

L’impacte de la COVID-19, però, ha obligat la FEPCCAT a repensar el podcast. Així doncs ha volgut arrencar amb continguts vinculats a la pandèmia i el seu efecte sobre el col·lectiu. El primer programa està centrat en l’àmbit residencial i properament reflectirà als centres d’atenció diürna i l’educació especial.

Escolteu el primer programa de FEPCCAT A Prop:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.