Uncategorized

La FEPCCAT present al sopar solidari de Nexe Fundació

Ahir, dijous 16 de juny, la presidenta de la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), Mª Mercè Batlle, va assistir al sopar-concert en favor de la infància amb pluridiscapacitat organitzat per Nexe Fundació.

Nexe Fundació és una entitat que forma part de la FEPCCAT i que des de fa més de 40 anys fa una gran tasca en l’àmbit de la infància amb pluridiscapacitat buscant millorar la seva qualitat de vida i defensar els seus drets.

Agraïm a Nexe Fundació la iniciativa i a totes les persones, entitats i federacions amigues que van ser presents a l’acte mostrant, d’aquesta manera, el seu compromís amb el dret al lleure dels infants amb pluridiscapacitat. Els fons recaptats es destinaran a casals i colònies d’estiu per infants amb pluridiscapacitat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.