Uncategorized

La FEPCCAT renova la Junta Directiva en la seva Assemblea General

El passat 24 de maig, es va celebrar l’Assemblea General de la FEPCCAT en la qual es va renovar la Junta Directiva. La candidatura encapçalada per Mercè Batlle va ser escollida per unanimitat.

D’aquesta manera, Mercè Batlle, de l’Associació AREMI de Lleida, continuarà al capdavant de la Federació quatre anys més. A la Junta, l’acompanyaran a la vicepresidència Elena Puigdevall, d’ASPACE Catalunya; a la secretaria, Victòria Pachón, de la Institució Balmes; a la tresoreria, Montserrat Roca, de la Fundació l’Espiga; i com a vocals, Jordi Gonzàlez, de Grup Social ESCLAT; Sònia Corpas, de NEXE Fundació; Albert Vidal, de Fundació Privada el Maresme i Gemma Corbella, d’APRODISCA.

L’assemblea també va servir per aprovar per unanimitat la memòria d’activitats de l’any 2021, que es pot consultar a través d’aquesta mateixa pàgina web, i els comptes de l’exercici 2021, així com també el pla d’activitats i pressupost per aquest 2022.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.