Uncategorized

Carta d’agraïment FEPCCAT – En Marxa per la Paràlisi Cerebral 2022

Ahir vam tornar-hi amb més força que mai: 2.500 persones van participar a la 10ª Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”. Avui és dia d’agraïments a tothom qui ho va fer possible! Ens els propers dies, penjarem la galeria sencera d’imatges de la cursa.

Moltes gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, especialment, al Regidor del Districte i President de la Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, i a tots els tècnics del Districte de Les Corts sense els quals seria impossible aquesta cursa.

Moltes gràcies també als nostres dos Àlexs. L’Alex Roca, el millor ambaixador que hauríem pogut tenir, que és un exemple de tots els valors que volem transmetre amb la cursa: igualtat, inclusió, superació, visibilització, compromís… I l’Àlex Vives, protagonista del cartell que fa 10 anys que participa a la cursa, i que ha acceptat ser la imatge de l’edició de la Cursa d’aquest any i va tornar a guanyar la seva categoria.

Mil gràcies a la Fundació Barça, per ser els col·laboradors principals, i posar-ho tot tan fàcil: encarregar-se de la samarretes, cedir-nos l’aparcament del Camp Nou, ajudar-nos en tasques de difusió i fer tot allò que fes falta. Per molts més anys com a col·laborador principal!

Moltes també a les institucions públiques que ens donen suport. A banda de l’Ajuntament de Barcelona anteriorment mencionat, també el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diptuació de Barcelona, que va ser representada durant el dia d’ahir per la Coordinadora de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Teresa Sambola.

A totes les institucions i entitats amigues que ahir van ser presents a l’activitat. A la Síndica de Greuges, Esther Giménez-Salinas, que no va voler deixar passar l’oportunitat de conèixer de primera mà les demandes de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. I a totes les federacions de segon i tercer nivell amigues que ens han ajudat amb la difusió de la Cursa: la Taula del Tercer Sector, La Confederació, el COCARMI, la Confederación ASPACE, Dincat i la Federació ECOM.

Gràcies, a totes aquelles empreses que van col·laborar a amb la cursa i van fer que tots els participants tornessin a casa amb les butxaques plenes. Gràcies a ARC Soluciones, que feia anys que volien col·laborar amb la Cursa però la pandèmia no ho havia permès i s’han estrenat fent-se càrrec de les bosses; a Mars, per aportar els seus productes de xocolata; a Coca-cola, per ajudar-nos a recuperar energia amb una donació d’Aquarius; a la Tavella, per aportar-nos unes magnifiques fruites de proximitat i de magnífica qualitat; a Laboratoris ERN, que ens van venir a buscar perquè volien mostrar el seu compromís amb la inclusió del col·lectiu que representem; a Supermercats Plusfresc, que van aportar barretes energètiques; al Diari ARA, pel compromís amb el periodisme que transforma a la societat; al Grup Barna Porters, que van cobrir les aigües; a Ilunion Hotels, per acollir a l’equip de la FEPCCAT amb tanta generositat i a la Farmàcia de l’Estació de Sants, que de la manera que sigui sempre troba la manera de col·laborar amb el projecte!

Moltes gràcies a Nova Harriet, que des de la primera edició que se n’encarreguen de tasques de comunicació i difusió de la Cursa, i hi són pel que faci falta! Moltes gràcies a l’Aleix Parisé, el speaker de la Cursa, per seu humor i per posar-ho tot tan fàcil.

Gràcies també a la Guàrdia Urbana, que cada any col·labora amb la Cursa, i aquest any ha volgut reforçar el seu compromís aportant voluntaris del seu Club Esportiu per acompanyar als participants amb cadires de rodes. Moltes gràcies als voluntaris, que des de la 7 del matí, van ser a l’Avinguda Sant Ramon Nonat fent tasques de muntatge i desmuntage o distribució de samarretes. Aquí hem de fer menció especial als Voluntaris de La Caixa i el seu responsable, el Sr. Josep Prats, que son imprescindibles pel correcte funcionament de la Cursa. És igualment cabdal el rol del Club d’Atletisme Nou Barris (CANB), amb la seva inestimable feina pel que fa a l’organització tècnica de l’esdeveniment.

Gràcies a totes les entitats membres de FEPCCAT, que sou els que els hi donen sentit a aquest projecte. Gràcies per no fallar mai a la cita, i per l’energia desbordant de tots els representants d’aquestes entitats que van recórrer els circuïts de 5km i 1km, i que van fer la festa i la reivindicació més grossa.

I per últim, el més important, MOLTES GRÀCIES a les 2.500 persones que van demostrar que dos anys de pandèmia no ens han aturat i que seguim “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” L’objectiu de visibilitzar i sensibilitzar sobre la realitat i les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral només es pot complir si tenim en compte la vostra presència, el vostre esforç i la vostra il·lusió per fer de la cursa una activitat compartida i inclusiva.

L’any que ve hi tornarem per fer la onzena edició amb la mateixa energia que sempre. Moltes gràcies a totes i a tots, de tot cor!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.