Notícies

La Confederació i les seves entitats membres denunciem l’infrafinançament crònic dels serveis d’atenció a les persones

El passat dijous, 28 de març, va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya una roda de premsa conjunta de La Confederació (l’organització empresarial representativa de les entitats sense ànim de lucre que presten serveis d’atenció a les persones) i les entitats que la conformen, entre elles la FEPCCAT.

L’objectiu de la compareixença era denunciar l’infrafinançament crònic per part del Govern dels serveis d’atenció a les persones. Aquesta situació, que ja fa deu anys que dura, posa en risc la qualitat de l’atenció, amenaça la sostenibilitat dels serveis i impedeix millorar les condicions laborals dels professionals.

En aquesta línia, els representants de La Confederació i els diversos àmbits d’atenció a les persones (discapacitat i salut mental, infància i gent gran) van reclamar un pacte de país que permeti revertir la congelació de tarifes, i que permeti avançar en una cobertura digna dels drets dels col·lectius més vulnerables.

La roda de premsa va servir també per reivindicar el paper del Tercer Sector com a soci de l’Administració en la gestió de serveis públics, i ressaltar la necessària corresponsabilitat del Govern. També es va exigir celeritat en l’elaboració de la llei de concertació social.

Més informació, al web de La Confederació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.