Notícies

Crida per a detectar coneixement sobre primers auxilis adaptats a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat

El grup de treball sobre Tractaments i Teràpies del projecte Talento ASPACE 2021 ha fixat com a objectiu per aquest any recollir i generar coneixement sobre els primers auxilis per a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Després de les reunions del 2020 i de definir el pla anual de treball pel 2021, es va valorar que el dels primers auxilis per al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat era un repte cabdal, atès que en l’actualitat costa molt trobar materials específics.

Cal tenir en compte que, com apunten les professionals del grup, la realitat de cada persona fa que l’atenció s’hagi de plantejar el més ajustada possible a les seves necessitats. Com que les intervencions de primers auxilis han estat dissenyades pensant en persones sense discapacitat i hi ha maniobres que no es poden efectuar, o a les quals cal trobar alternatives per no fer mal a la persona.

Des del grup animen a tothom que tingui coneixement de recursos específics i adaptats a posar-s’hi en contacte.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.