Uncategorized

La FEPCCAT reprèn les trobades presencials dels grups de treball de Talento ASPACE , amb la primera reunió del grup de Sistemes de Comunicació.

El grup de Sistemes de Comunicació de Talento ASPACE, coordinat per la FEPCCAT, es va reunir ahir per primera vegada de manera presencial des de l’inici de la pandèmia. La reunió es va celebrar a la Casa del Mar de Barcelona.

Aquesta reunió va permetre retrobar-nos i conèixer a les noves integrants del grup, que s’incorporen aquest any, i planificar les principals línies de treball pel 2023 i 2024. També es va establir un calendari de les properes reunions. La idea és que, a partir d’ara, el grup treballi de manera híbrida; alternant reunions presencials i telemàtiques.

Malgrat els dos últims anys no s’han celebrat reunions presencials, el grup no ha parat l’activitat durant la pandèmia i ha continuat celebrant reunions en línia. Això ha permès al grup continuar formant-se, desenvolupant les seves activitats i mantenir-se en contacte durant aquest temps difícil.

El grup es sent satisfet de tornar a reunir-se de forma presencial i espera continuar desenvolupant les potencialitats del grup en els propers dos anys.

Sobre Talento ASPACE

Confederación ASPACE va crear el projecte Talento ASPACE el curs 2016/2017 per afavorir la circulació i la creació de coneixement entre professionals d’atenció directa.

La idea de la posada en marxa de Talento ASPACE sorgeix de la identificació d’un buit en la gestió del coneixement acumulat a totes les nostres entitats ASPACE. S’hi duen a terme continus processos d’aprenentatge, s’hi incorporen noves opcions de sistemes de gestió o intervenció i s’afavoreix la formació dels treballadors i l’autogestió de les persones amb paràlisi cerebral, però no es disposava de cap estructura que facilités l’intercanvi de tota aquesta informació.

En l’actualitat, la FEPCCAT coordina quatre grups de treball, amb professionals provinents de les seves entitats: Sistemes de Comunicació, Alimentació i deglució, Tractements i Teràpies i Atenció Primària.

El projecte Talento ASPACE és possible gràcies al suport de Confederación ASPACE i el Departament de Drets Socials.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.