Uncategorized

La FEPCCAT entrega els premis de la 10a Edició de la Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

La Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) va celebrar el dissabte 4 de febrer l’entrega de premis de la 10a Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” al Centre Cívic Pere Quart al Districte de Les Corts de Barcelona.

Aquesta acte va servir per entregar els premis que no es van poder entregar el dia de la Cursa per problemes aliens a la FEPCCAT, que va tenir lloc el 9 d’octubre de 2022. La Federació va premiar 17 guanyadors i 16 guanyadores per la seva participació en aquesta cursa solidària.

La Presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle, va donar la benvinguda als premiats i els va felicitar per la seva excel·lent actuació en aquesta cursa que té com a objectiu ajudar a millorar la vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Alex Roca, ambaixador de la Cursa i de la Fundació FCBarcelona, també va assistir a l’acte com a guanyador de la seva categoria d’aquesta edició. Roca va explicar als assistents que el proper 19 de març, a la Marató de Barcelona, s’esforçarà per convertir-se en la primera persona amb paràlisi cerebral a completar una Marató.

“En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és una oportunitat per a les persones amb paràlisi cerebral per demostrar les seves capacitats i una oportunitat per a la societat per conèixer i donar suport a aquest col·lectiu. La FEPCCAT està molt orgullosa d’aquesta iniciativa i convida a tothom a participar a la 11a Edició de la Cursa, que tindrà lloc durant el mes d’octubre d’aquest any 2023.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.